En söndag i vårens tecken

Jag är väl en av få men jag gillar verkligen söndagar. Lugnet har lagt sig över gårdagens äventyr och många människor sitter i parken i väntan på nästa veckas utmaningar. Jag spenderar en del tid framför datorn men jobbet kommer i andra hand.

Efter att ha kikat igenom mina favoritbloggar så såg jag att John Chow postat en reklamfilm för Porsche 911 (bilen ni ser i headern) och med en film som berättar precis det Porschen signalerar; sexig, snygg och spännande. Håll till godo:

Detta inlägg är publicerat i Privatekonomi. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>